Advertisement

Πασ Γιαννινα Ατρομητοσ / Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία ο Τζολάκης, έγινε ο νεότερος ... : 44 061 просмотр 44 тыс.

Πασ Γιαννινα Ατρομητοσ / Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία ο Τζολάκης, έγινε ο νεότερος ... : 44 061 просмотр 44 тыс.. Ο οφη κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τον πασ γιάννινα μέσα σε εννιά λεπτά με υπέροχο γκολ του σαρδινέρο και πέναλτι του σολίς. Ο οφη έπαιζε με την «πλάτη στον τοίχο» απέναντι στον (ουσιαστικά) «αδιάφορο» βαθμολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Stadium, arena & sports venue. Πασ ατρομητοσ ιωαννινων comeback στο ερασιτεχνικο.

Ο πασ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον μιλιντσεάνου στο 77'. Ο οφη έπαιζε με την «πλάτη στον τοίχο» απέναντι στον (ουσιαστικά) «αδιάφορο» βαθμολογικά. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Γκορτσίλας έδειξε κίτρινη κάρτα στους λυμπεράκη, βούρο, παμλίδης, νάουμετς, κάστρο. Ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς μέχρι τώρα πραγματοποιήθηκε στα γιάννενα, όπου πασ και ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 Κ17: «Ερυθρόλευκο» εισιτήριο ...
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 Κ17: «Ερυθρόλευκο» εισιτήριο ... from newsacademies.gr
Stadium, arena & sports venue. Ο κροάτης επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και δεν υπολογίζεται για το ηράκλειο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Γύρισαν το ματς οι κρητικοί (vids). Ο προπονητής, αργύρης γιαννίκης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα της δευτέρας… Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Κίνηση σεβασμού του γιαννίκη στους συνεργάτες του στον πασ γιάννινα. Την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο ο πασ γιάννινα.

Ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς μέχρι τώρα πραγματοποιήθηκε στα γιάννενα, όπου πασ και ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Πασ ατρομητοσ ιωαννινων comeback στο ερασιτεχνικο. Ο κροάτης επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και δεν υπολογίζεται για το ηράκλειο. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Πασ γιάννινα:η αποστολή για κρήτη. Μέχρι το 52ο λεπτό κράτησε το προβάδισμα του πασ γιάννινα ενάντια στον οφη, καθώς τότε ήρθε η ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Οταν κερδιζεις καθαρα ενα ματς με αντιπαλο ενα αρκετα υπολογισιμο αντιπαλο απο διακριθεντες αλλο. Γκορτσίλας έδειξε κίτρινη κάρτα στους λυμπεράκη, βούρο, παμλίδης, νάουμετς, κάστρο. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για πασ γιαννινα στο to10.gr. Δευ 12 σεπ 2016 11:40 ». Γύρισαν το ματς οι κρητικοί (vids). Ο οφη κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τον πασ γιάννινα μέσα σε εννιά λεπτά με υπέροχο γκολ του σαρδινέρο και πέναλτι του σολίς. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο προπονητής, αργύρης γιαννίκης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα της δευτέρας… Ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς μέχρι τώρα πραγματοποιήθηκε στα γιάννενα, όπου πασ και ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. 44 061 просмотр 44 тыс. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για πασ γιαννινα στο to10.gr. Γκορτσίλας έδειξε κίτρινη κάρτα στους λυμπεράκη, βούρο, παμλίδης, νάουμετς, κάστρο.

22η Αγ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2 - YouTube
22η Αγ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2 - YouTube from i.ytimg.com
Ο προπονητής, αργύρης γιαννίκης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα της δευτέρας… Κυριακή, 23 φεβρουαρίου 2020 17:48. Ο πασ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον μιλιντσεάνου στο 77'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Οταν κερδιζεις καθαρα ενα ματς με αντιπαλο ενα αρκετα υπολογισιμο αντιπαλο απο διακριθεντες αλλο. Stadium, arena & sports venue. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Κίνηση σεβασμού του γιαννίκη στους συνεργάτες του στον πασ γιάννινα.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο ο πασ γιάννινα.

Κίνηση σεβασμού του γιαννίκη στους συνεργάτες του στον πασ γιάννινα. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για πασ γιαννινα στο to10.gr. Ισοφάρισαν με φοβερή λόμπα του σαρδινέρο οι κρητικοί (video). Ο πασ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον μιλιντσεάνου στο 77'. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για πασ γιαννινα ατρομητοσ από το pagenews.gr. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Pas giannina στις 2:12 μ.μ. Γύρισαν το ματς οι κρητικοί (vids). Οταν κερδιζεις καθαρα ενα ματς με αντιπαλο ενα αρκετα υπολογισιμο αντιπαλο απο διακριθεντες αλλο. Ο κροάτης επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και δεν υπολογίζεται για το ηράκλειο. Πασ γιάννινα:η αποστολή για κρήτη. Stadium, arena & sports venue.

Stadium, arena & sports venue. Δευ 12 σεπ 2016 11:40 ». 44 061 просмотр 44 тыс. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για πασ γιαννινα ατρομητοσ από το pagenews.gr. Κυριακή, 23 φεβρουαρίου 2020 17:48.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Ερυθρόλευκο» fair play για τους Κ17 ...
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Ερυθρόλευκο» fair play για τους Κ17 ... from newsacademies.gr
Ο πασ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον μιλιντσεάνου στο 77'. Ο οφη κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τον πασ γιάννινα μέσα σε εννιά λεπτά με υπέροχο γκολ του σαρδινέρο και πέναλτι του σολίς. Οταν κερδιζεις καθαρα ενα ματς με αντιπαλο ενα αρκετα υπολογισιμο αντιπαλο απο διακριθεντες αλλο. Την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο ο πασ γιάννινα. Γκορτσίλας έδειξε κίτρινη κάρτα στους λυμπεράκη, βούρο, παμλίδης, νάουμετς, κάστρο. Μέχρι το 52ο λεπτό κράτησε το προβάδισμα του πασ γιάννινα ενάντια στον οφη, καθώς τότε ήρθε η ισοφάριση. Κίνηση σεβασμού του γιαννίκη στους συνεργάτες του στον πασ γιάννινα. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για πασ γιαννινα ατρομητοσ από το pagenews.gr.

Ο προπονητής, αργύρης γιαννίκης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα της δευτέρας…

Πασ ατρομητοσ ιωαννινων comeback στο ερασιτεχνικο. Ο προπονητής, αργύρης γιαννίκης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα της δευτέρας… Ο οφη κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τον πασ γιάννινα μέσα σε εννιά λεπτά με υπέροχο γκολ του σαρδινέρο και πέναλτι του σολίς. Πασ γιάννινα:η αποστολή για κρήτη. Ισοφάρισαν με φοβερή λόμπα του σαρδινέρο οι κρητικοί (video). Γκορτσίλας έδειξε κίτρινη κάρτα στους λυμπεράκη, βούρο, παμλίδης, νάουμετς, κάστρο. Ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς μέχρι τώρα πραγματοποιήθηκε στα γιάννενα, όπου πασ και ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Γύρισαν το ματς οι κρητικοί (vids). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο ο πασ γιάννινα. Ολα pothen default folder ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life. Stadium, arena & sports venue. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Δευ 12 σεπ 2016 11:40 » πασ γιαννινα. Ο πασ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον μιλιντσεάνου στο 77'.

Posting Komentar

0 Komentar